Nya möjligheter

År 2009 har varit ett väldigt bra år, dock trivlar jag inte en sekund på att 2010 kommer bli ännu ett snäpp bättre, det ska jag banne mig se till.
Det blir ju vad man gör det till får vi hoppas.
Sitter och försöker tänka ut några höjdpunkter på det här året men av någon anledning är det mesta en dimma. För att inte utesluta nått som har varit bra så skippar jag att rada upp det :)

Kort och gott, Gott nytt år!
Ta det lugnt med drycken, se till att komma ihåg hur det var att välkomna ett nytt år,ta hand om varandra, och glöm inte ett nyårslöfte.
(Jag har typ 3 st, haha)

Hjulen!

2009

Slutet gott allting gått

Och där var julen i princip avklarad. Den avslutades idag med julklapps jakt som var ett stress moment i sig, kom hem med lås spray och en olivburk, inte dåligt alls vill jag lova. Julen har varit kanon, mycket julkappar har jag fått i år. Måste säga att jag är otroligt nöjd med mitt nya objektiv som kommer att användas extremt mycket och stativet. Inte nog med det så är ingen julklapp att underskatta, lite cult design har fått sin plats plus att nintendo wii numera har bosatt sig hos lundberg/gothnell. Inte helt fel, cicka sitter och eggar guitar hero nu (sex on fire) och det låter inte alls så tokigt.
En 10 poängare blev det i år, helt sonika.
Nu ska jag gotta ner mig i sängen och förbereda mig inför jakt på ny vinter jacka imorgon om jag lyckas lura med christoffer dvs och sen har jag lång pass på jobbet att avverka som vanligt.


Hejba

En God Jul Hälsning

Såhär dagen före dan så tänkte jag passa på att säga God Jul till er som fortfarande kikar in här på bloggen.
Just nu har jag en hel del saker att avverka. Sitter i köket med coldplay på högsta volym och ska sätta igång med lite julmat och efterrätt, sen blir det egen tid för min del lite senare ikväll då jag ska sätta in en inpackning, måla naglarna och försöka förbereda mig själv inför all julmys som återstår hemma hos familjen imorgon.
SOM SAGT! Ha en riktigt riktigt god jul, hoppas ni har varit snälla så ni får massa paket av tomten och om inte det så en hel del julefrid med nära och kära

Ska det gå sådär fort?

Vi hade ju fin besök igen i en hel vecka vilket var lika trevligt som vanligt.
Barnet är ju det finaste i världen, lilla lennox känns mindre och mindre liten för varje dag. (Fast han är fortfarande liten och muk men ändå). Ska dom växa sådär fort? När han log och skrattade så ville hela jag falla ihop och ramla isär. Så mycket kärlek, nåväl vi gjorde en hel massa roligt som att sitta på starz i typ en hel dag, promenera, baka, slå in julklappar, mysa, äta ute. Ah sånt där som man vill göra i gott sällskap.Puss

Hej mitt vinterland

Hej igen! Efter otroligt dålig uppdatering kan jag nu känna att jag kanske är på gång igen.
Har grymt mycket bilder som jag ännu inte har hunnit visa samt mycket att berätta om. Dessvärre vet jag inte vart jag ska börja. Det kommer nog bli lite bakvänt tror jag.
Igår var det hur som helst de årliga pepparkaks byggandet med familj.
Jag och cicka drog ju förstås hem segern, det var rent utav utklassning när jag i slutet la i en högre växel genom att smälla dit ett stort hjärta gjort av smält socker. Ingenting glamouröst men det räckte ju uppenbarligen till att bli över :) Glögg och julmys helt enkelt. Linn tyckte att vi var väldigt fantasilösa eftersom att vårat hus tydligen såg ut som förra årets exemplar men det kunde vi definitivt inte hålla med om.
Nåväl, lite bilder kanske?
Syskon kärlek


Linn med deras hus

Linn och erikVinnarna nollnio,(låt inte ögat missa uteplatsen)


Annars så är det knappast någon som har missat att det är julafton om 3 dagar. Tiden bara springer iväg, tur för mig att jag har hunnit färdigt med alla juklappar så nu kan jag nästan luta mig tillbaka och ta in att det bara är runt hörnet. Men inte alls så mycket pengar kvar på kontot kan jag nu konstatera att nästa jul inte kommer bli lika hysteriskt dyr. Men Jag är nöjd ändå, och härmed välkomnar jag snön och snöovädret med öppna armar för det har defintivt varit efterlängtat.
Nya bilder

Här kommer lite mysiga favoriter

Färdigt inom en månad

Renoveringen är nu färdig i all sin helhet. Lite smått ska upp på väggarna och små justeringar. Annars är det typ en spegel som ska hämtas från glasmästaren senare idag som ska sitta i vårat hel renoverade badrum, sen kommer det kännas ganska så färdigt.
Underbart är ordet, jag trivs så bra.
Det har varit så sinnesjukt fullspäckad dessa veckor att man verkligen inte har hunnit koppla av, men nu äntligen känns det som att jag har någorlunda ro i kroppen.
Nu ligger jag i sängen och ser sista avsnittet av the hills, höhö
Ledig helg igen, vilket lyx

Hejba