Under tiden tänker jag på smycken

Medans jag sitter här på jobbet och äter choklad i min ensamhet och lyssnar på gamla coldplay favoriter så funderar jag litegrann över saker jag behöver, alltid ska det ju köpas grejjor och nu är det alltså ett
pam pam paaaam Smyckesskrin alt smyckesträd jag är ute efter modell Stor, för denna tjej äger sjukt mycket smycken som bara ligger och äldrig används för det är helt enkelt för jobbigt att leta reda på det jag ska ha.
Önskar att jag kunde börja använda stora örhängen igen, less is more har varit mitt örhänges motto under en allt för lång period och därför har mina fina örhängen dammat igen i min tills vidare opraktisk smyckes förvaring

Åter till saken alltså, hjälp att hitta förvaring till smycken, Hjälp mig!

Lockig förlängning?

Ofta är jag grymt sugen på långt hår, nu när jag har insett att mitt hår faktist inte blir längre än det blir känns det ännu mer tragiskt. Vad har man för alternativ? hårförlängning, mja okej det hade ju funkat om jag hade rakt svensson hår och det inte kostade ett öga.
Vart hittar man lockigt hår i löshårsväg så jag åtminstone ibland kan sätta in lite om jag är sugen på en lång fläta?
Näe det suger, idag vill jag verkligen ha långt hår

En gång i tiden hade jag faktist rätt långt, sen var jag dum och klippte bort allt
(6 år sen kanske)




och NU, har jag lockigt hår som drar upp sig till öronen


En missnöjd tjej med en dålig hårdag

Vad sägs om

Är grymt sugen på en hängmatta just idag, helst skulle jag vilja ha en i vårat vardagsrum men det funkar inte dessutom skulle det vara ett inrednings disaster i vårat hem, haha
I somras (låter en evighet sen) så låg jag ganska ofta i maciels hängmatta och mös i kvällsolen, så skulle jag vilja ha det varje dag men vi bor ju för fan i nordpolen


(visst ser det skönt ut?)


Usch nu har jag faktist en hel del att styra upp, det är tvätt och det är disk och det är lunch och en dusch och hel massa annat, min stresstolerans är inte alls vad den borde.
Men nu ska jag berätta att idag vart jag ett X antal rikare, det är bra med tanke på deppen igår
Kommer ni ihåg Oasis-wonderwall som blev så fruktansvärt sönderspelad där ett tag, den lyssnar jag på nu och en hel del gammalt dyker upp i minnesväg, kul!

peppad och antiklimax

Igår anmälde jag mig till dancehall igen, eh peppad? svaret är ja
kan man bli annat än det när man slår på lite sean paul - so fine? Den är grymt taggande i dancehall tappning ..

Idag försvann hela min lön till räkningar typ, igår grät jag faktist över att vi hade så mycket räkningar, slängde mig i sängen och grät krokodiltårar, kan ni se det framför er? som ett litet barn
Näe men faktum är att jag verkligen hade sett fram emot denna lön och lika fort som den kom försvann den till fucking räkningar, så sjukt tråkigt men cicka säger att det kan vara så vissa månader! Eh jag fattar det men snork,snark
Det förbättrade absolut inget, får ligga lågt med ALLT jag vill ha denna månad. Det kan omöjligt bara vara jag som är bitter över att man inte föddes med en silversked i munnen!

Blubb, imorgon ska vi på kräftskiva

Hipp Hipp Hurra

Grattis till christoffer som har sin B-day idag





PUSS

Stockholm

I torsdags tog jag och cicka flyget ner till huudstaden där vi möttes upp av kärt folk. Maciel har stooor mage nu och är en fin gravid kvinna. Det ser mysigt ut med mage och hon vaggar så sött. I dessa 4 dagar har vi hunnit dricka vin, äta gott och extremt onyttigt vill jag påpeka för min egen del, shoppat lite lätt (vansinnigt lätt), pratat, pussats och myst, blivit arg på servitriser, spelat wii, sett coldplay och gjort en hel del roligt.
Finns det nått roligare än att sitta på ett fik och titta på folk som strömmar förbi i all hast?! Det finns udda människor minsann, samt talanglösa och talangfulla människor som visar upp sig på sergelstorg. Måste säga att det är brist på toaletter i storstaden för en som har så liten och stressad blåsa som jag. Men i helhet är jag otroligt nöjd att ha fått komma bort och lägga tankar på annat och fått skratta och att få umgås med vänner, det har varit värt mycket.

Sorgligt nog för eran del så har min kamera inte gått på högvarv, kom hem och hade 5 bilder? snork
Och en nackdel med systemkamera i detta fall var att jag inte fick ta med mig den in på konserten så det bidde en engångskamera. Me not happy men det kan bli kul, inte om alla bilder är svarta dock.


(snodd från paloma)

Äsch nu vart det mycket text, ska in till stan idag och möta upp ida och elina för middag. Men först har jag en hel del ärenden att göra bort och lönen kommer inte förens imorgon vilket kan få vem som helst att tappa humöret.


på återseende

En lycklig sandra

Jag sandra lundberg fick i lördags den 22/8-09 ta i chris martins arm (coldplays sångare)
Den bästa musiken som har nått mina öron har kommit ur hans mun. Lite salig är jag såklart och nöjd som fan
Nu ska jag lämna in min engångskamera där jag hoppas att jag har fått in en närbild på en stor händelse



NÖJD?jag?ääh

extrem besvikelse

För att göra en lång och sorgligt tragisk historia kort så var vi som sagt och kollade å lägenheten igår. VI ÄLSKADE DEN vi hade den i våran hand, den var våran och vi hade tänkt betala dubbla hyror i 3 månader, (bara en sån sak). Efter lite stros på stan efter titten så ville jag försäkra mig om att den inte skulle bli bortlovad och den visade sig redan vara det till personen i frågas bror. Lite upprörd,less,extremt ledsen ringde jag till cicka och ville gråta. Efter över ett års väntan på att hitta något som var så bra för oss, för första gången ser ljuset i tunneln för att äntligen slippa tjata huvudet av oss till folk, slippa vara grinig så var det som bortblåst. För en sekund var det bekymmerlöst och nu kanske ni förstår hur fort jag vill flytta. Jag skulle i princip hem och börja packa ihop och börja slänga saker, så pass säker var jag på att vi hade den.
Nu är den borta. Äsch det är väl kanske inte hela världen men när man känner att allt inte går ens väg så blir en en smula deprimerad. Så till alla som läser som har någon som helst aning om en lägenhet i centrala stan så ring ring ring ring mig.

Åter till annat, jag fick packa idag ändå för vi åker till estockholmo där det väntas sällskap, shopping, god mat och coldplay.
Vi hörs på måndag


HEJBA

Efter tvätt och städ

Idag ska jag och cicka iväg och titta på en lägenhet på teg efter att jag har gjort bort lite sysslor här hemma. Det kan bli spännande, kanske är den för liten för oss men det återstår att se. Inte lönt att få upp förhoppningarna men svårt är det, återkommer senare

Nu tillbaka till tvätten

Äntligen min första

Min första vattenpipa är införskaffad, efter många om och men så lyckades det bli av. Idag var jag hos ida som sagt och efter vi hade käkat lunch så begav vi oss ner på stan egentligen endast för att köpa en pipa.
Den är fin, vi har redan tagit oss ett smakprov och ack så bra den funkar. Nu är den återigen i tusen delar men när jag har stt ihop den igen ska ni få se. Den var så fint nerpackad men när vi skulle packa ner den igen så kändes det som att den hade växt för inget fick plats, kan man gå packavarorilådorsådomfårplats kurs?
Moahah,nåväl är ni sugna så kom :)

En tisdag morgon

Så skönt som jag sov inatt ville jag banne mig inte vakna. En fråga bara, är det bara jag som drömmer så sinnesjukt som jag gör? Ibland börjar man undra vad som egentligen försigår i lill hjärnan min. Kan ömöjligt vara den enda.
Måste bara återuppta det här med lägenhets sök som håller på ta kål på mig, det går från hyres till bostads fram och tillbaka fram och tillbaka, frågan är vilket som är mer värt i dagens läge? det finns riktigt bra bostadsrätter för ändå rimliga priser men orkar man ta på sig ett lån? Jag och cicka som har varit så sjukt duktiga med att inte ha tagit lån, aldrig handlar på kredit och nu kanske det spricker. Men det kanske inte är så farligt som man tror. Nåväl det blir till att klura.
Just nu sitter jag med pyjamasen på, det är kallt och jag borde ha tagit en varm kopp te istället för kall proviva.
I exakt detta nu borde jag göra mig iordning och bege mig till stan där jag ska blir bjuden på lunch.

Är man seg på morgonen så är man, fan jag har fortfarande semester, så ljuvligt egentligen (varför stavas ljuvligt med l i början? säger man lllljuvligt!!?)


Psst, Hösten är här

Bröööl

maybe baby

Eeeey, det är måndag idag, kanske ska jag försöka ta mig en powerwalk?
Kanske ska jag sätta på en film och krypa ner i soffan?
kanske ska jag fortsätta ringa fastighetsägare?
kanske borde jag måla hyllan så den blir färdig snart?
kanske borde jag läsa hus&hem som jag köpte igår
kanske borde jag ut och fota på mina smultron ställen?
kanske borde jag sluta fundera på vad jag ska göra härnäst

Och bara låta det ske



Pjuss

Regn och rusk

Idag regnar det i norrland ochlite enerverad är jag faktist över att det håller på bli höst, inte alls nöjd.
Igår spenderades kvällen med mina girls, det var underbart, vi bestämde oss för att ha knytis och sen röka pipa på emelies balkong. När tiden ges ska jag banne mig investera i en egen, det kommer vara värt det.
Kvällen slutade på TC efter några om och men. Trevligt hade jag och jag blir en smula varm i hjärtat av att tänka på vilka underbara vänner man har





Och på torsdag hörrni ska jag och cicka iväg och träffa ännu fler nära vänner i stockholm nämligen maciel och rico. Snart 3 veckor sen och jag håller på att längta ihjäl mig.

Peace

. . . .

Här är lite fler bilder på elina som jag måste visa
Porträtt är för övrigt det bästa jag vet att fota, allt annat går under min radar





Näe, nu vankas det lite målning och sedan ska jag göra mig iordning för en tjejkväll i stan
tjing balla bacon

Skönheter

Oj, igår var en bra dag.Här kommer lite bildbevis på vad vi sysselsatte oss med
Är dom snygga eller vad? Gaaalet










Ida och elina

Lite nytt lite gammalt

Idag varierar musiken i mina öron, en sekund så känner jag för beyoncés nya sweet dreams som slår bra i högtalarna, sedan kastas jag tillbaka till gammal john legend som är en stor favorit och mellan det så är det amy whinehouse som gäller. Det måste innebära något kan jag tycka men det gör det inte. En salig blandning, är det något jag tycker riktigt mycket om så är det ju musik, HÖGT SKA DET VARA



Nu ska det letas nya gardiner

inte helt bakom flötet

Känner mig inte allt för dålig när jag faktist har lyckats styra ihop mina allra första pannacotta. Inget man ska styra ihop i sista sekunden kanske men nu har jag varit ute i god tid för första gången. Tittade till den och den är hård, frågan är då, varma bär eller mandariner? Svårt, kanske blir det lite riven choklad på? äsch det löser jag
Nu ska jag smaaaakaaaaaaaaaa!!!! Återkommer och resultat


Underbar dag

Idag har jag och christoffer haft en härlig dag tillsammans. Vaknade relativt tidigt efter en trevlig kväll igår, lite halv slö men vi ville utnyttja dagen till fullo så vi gjorde oss iordning och åkte in till stan för att luncha, väl där passade vi på att åka in på nolia mässan. Nolia är ju inget för någon av oss, kanske den dagen man skaffar hus och intresserar sig för traktorer och lappländksa hantverk men idag var det inget för oss. Jag passade på att köpa en burk med junis kryddor en krydda som simone har tipsat om så många ggr "elaka måns". Efter lite husbils/vagns tittande så kunde vi inte hålla ut längre 250 kr fattigare och strömpilen blev nästan stopp. Som vanligt så är det farligt att shoppa med christoffer, han lyckas alltid få mig att köpa en massa, sällan kan jag köpa något när jag shoppar med andra eller själv men christoffer lockar ut köp djävulen ur mig och det är en av många saker jag tycker om hos honom haha :)
Därefter var vi fika sugna men bestämde oss iställer för bio mitt på ljusa dagen, det blev year one. Vi var 3 stycken i salongen, jag och cicka hade en soffa uppe i hörnet och där satt vi och fnissade i omgångar. Vädret har ju varit kanon och eftersom att vi hade fin bilen (bmw 320xd) så passade vi på att köra runt i stan och driva runt på ställen som vi aldrig ens hade sett förut. Sen blev vi hungriga igen och bestämde oss för great eastern, muuuumms!

Nu är vi hemma, trötta efter en lång med ack så bra dag, cicka står i köket och vispar ihop en "nyttig" chokladkaka till oss som vi ska mumsa på till en film.
Livet är bra ibland





Mycket bra

fullbokat

Det här är en sån dag där alla timmar är uppbokade, helt sjukt
Först ska jag se reprisen av so you think you can dance höhö, medans ska cicka måla badrums fönstret. Sen försöka få iordning i vardagsrummet för vi har flyttat runt allt nu, as skönt
Käka lunch, hinna å systemet sen sola, åka båt bada. Hem duscha göra iordning för "drinkkvällen" och sen iväg till stan på kräftskiva. Kan bli tajt med våran planering men vi borde hinna. Bäst att sätta igång med att fixa frulle



undrar om jag får bjurra på en bild på denna sötnos, cickas kusin barn

fiske men inga fiskar

Fiskslös efter en fisketur i träbåten igår. Panik när motorn slutade fungera, inte bara en gång. Lyckades konstatera att båtmotorer kan man ej lita på!!
här kommer lite kvällsbilder








Nu ---- fortsätta måla fönster
peace

sista rycket

längtar tills jag får jobba, får man säga så? jag menar egentligen att jag längtar tills passet är över så jag får semester, men idag går tiden extremt sakta. Ikväll/inatt ska det övertalas om att ta en fisketur igen, helst i båt! Det är verkligen en prövning, käner ni mig så vet ni att det minst sagt är under alla kritik men fiske hjälper mig, fett!

Äsch jag slänger in en bild på mig själv då jag är nöjd!! haha



Föresten, nu på morgonen har jag suttit och ringt en hel drös fastighetsägare, drygt när folk inte svarar. Har ungefär halva listan kvar och det är 57 på listan. Nåväl ska försöka ladda och ringa ännu fler det får bli ett slut på vännäsby snart, en dag som denna vill jag  kunna sätta mig med mina vänner i parken och sola,luncha, bara en sådan grej, slippa köra sammanlagt 6 mil. JAG TÄNKER INTE GE MIG!!!

så lagomt så bra

Men vart tror ni jag hamnade igår? haha vilket skämt
Hade skit trevligt hos emma med mycket folk och sen bar det av till rex där det som vanligt var smockat, ousch! Jag och ida sprnag upp,ner,dans,upp,ner,dans helt vansinnigt men vi träffade bra folk och kvällen vart lyckad än en gång. FAB!

Imorse luktade jag gamm gamm så jag hoppade typ snabbt in i duschen där jag faktist nästan snavade på draperiet och för en sekund hann tänka
- Nu är det kört, godmorgon brutna ben
haha men jag slapp och hade inget mer att säga om det :)

Iväg på jobbet nurå, nedräkningen är på sin sista vers, har morgondagen kvar sen har jag semester igen,helt fantastiskt och på fredag ska jag få massage för första gången i mitt liv.

peace

hemma gjort

yeah, huslig som man kan vara ibland så rörde jag igårkväll ihop en yoghurtglass med hallon essens som den så fint fick döpas till. Igår var den god men damn idag är den ju himmelsk.
Nog om husmor, idag har jag slitit och räknat minuter på jobbet, att börja sju 2 dagar i rad är som att skjuta sig själv i foten. Dagen blir dömd att misslyckas, trött och seg,solen har tittat fram då och då till ens räddning.
Ikväll vill jag egentligen på rex men mitt huvud säger "vila, du hinner göra nått kul i helgen"

Imorgon ser jag fram emot en morgonstund med guld i mun
snork

fiskelycka

Om sanningen ska fram så bestämde jag och cicka oss på kvällskvisten att vi skulle försöka oss på fiskelyckan. Som vanligt så får amatören den första fisken efter drygt 3 minuter. Amatör nr 2 fummlar bort firren under bryggan, jag snarkar högt och får ångest över att fisken får sig en plågsam död.
Överlag så var jag ganska överlägsen med mina 4 firrar medans cicka fick sig en liten stackare men hans manlighet är under all kritik efter den fisketuren jag säger inget mer, haha






Lyckad kväll

Juste, fiskarna fick figge,hero och gumman(katter) annars hade vi självklart slängt i dom igen

på gång på språng

så här känns det idag, som ett virr varr,
som en virvel vind,
som en sockervadds maskin,
som en orkan,
som en bullmaskin
som en mixer
som en hund som jagar sin svans

det snurrar okej


Omelett

Idag gav jag mig på omelet i ugn, yes och smarrig blev det.
Slängde ihop lite mjölk, ägg i ugnen sen fick det kastas på rökt skinka, rödlök tomater, västerbottens ost och timjan
Min godaste hittils. Fattades bara en fetaost bit och den åkte på tallriken också, TRY IT



(ser ut som pizza)
Adios

spotify

Oj, jag är så lycklig, men seg med spotify tydligen-
Just nu sitter jag och njuter av ett par låtar av soundtrack of our lives som helt klart är en grupp som ligger någonstans på toppen för mig, en hel del minnen dyker upp också.

Efter lång arbetshelg och lotta engberg i ens face är jag äntligen hemma men man kommer olyckligtvis aldrig ifrån frågan "vad ska vi äta?". Jag är less och har slut på idéer, sånna här ggr vill man typ köpa pizza men det går ju inte heller, snark
Juste jag kanske ska bläddra i min så praktiska receptbok som jag satt och klippte och klistrade ihop. Något borde jag finna.


under lockarna


Ibland måste jag bara

Lördag morgon

heeejba, nu är man nästan helt frisk, höhö känns helt fantastiskt. Här om kvällen tog jag och emelie och "hängaochlyssnapågammmusikkväll", det var hemskt trevligt, fick ingen bild på henne men hon är fin som vanlgt, kvällen slutade tidigt efter nått glas vin och käk såklart.
Igår var jag och cicka på stan, käkade lunch på viktorias, smaskigt jag älskar kyckling salladen dom har där, underskattad.
Vi gjorde bort våran lerstenen besök och fick lite hjälp men ska fortsätta att vara en finne i röven och åka dit lite då och då i hopp om att hitta något passande. Sedan gick vi på stan, jag hittade nå små grejjor ett par nya puma sneakers med gortex som var på rea, det kommer funka utmärkt i höst och vinter



Bland alla andra ting så hittade jag denna som ska bli min egna receptbok


(Äsch jag orkar inte vända på bilden)
Här ska jag klistra in och skriva in lösa recept som kommer att undvika mina utbrott när jag letar saker.
Ett underbart tips som jag fick av min bonus svärmor

Härmed väntas jobb heela långa helgen, tja