Lyckan är gjord

Nu ni är jag happy happy för på lördags kväll kommer fin fin besök från stockholm, hela familjen dessutom.
Otroligt trist att jag inte får välkomna dom då jag sitter på jobbet och avverkar mitt långa pass men på söndag ska jag kramas som tusan.

Inte nog med det så har vi faktist fått en toalett i badrummet nu Det här med att springa 3 våningar ner för att göra sina behov kändes inte riktigt hållbart. Nu är det bra om duschen kommer upp innan helgen.
Nåväl, jag är glad idag, det är dessutom fredag och jag är hel ledig. superLilla lennox sist vi träffades

smygtitt på ny favorit

GISSA FÖREMÅL

denna hära

Den här skönheten hade jag helkväll med i helgen. Hon är den första av mina vänner som har fått se våran lägenhet, wow eller inte men ändå.
Hur som helst så var det mysigt
Och nu kanske jag kommer igång med bloggandet igen.

smycken

Jag har så mycket smycken att det är inte klokt, och nu vill jag att någon kommer hit och hämtar det jag inte vill ha längre.
Man drar ju på sig så mycket år efter år och nu slutade det med att jag bara fick ångest av att titta på allt.

värdelösa bilder
men hjälp migNu får det vara nog

Kan helt enkelt inte sluta klaga över min missnöjdhet över att jag kommer få jobba julaftonskvällen.
Detta innebär att jag börjar typ 3 och slutar kl 8 på juldagen. Om ni bara visste hur många ggr jag har svurit över just denna situation. Julafton har hamnat på mig nu 3 år i rad, förra året fick jag ledigt men vad hände sen?
Nu står man där igen, ingen jävel vill jobba, mitt pass är egentligen bara på 5 timmar och är inget måste att jobba på julafton. Men den som har tagit ledigt på det långa passet har barn och får då automatiskt beviljat.
Ok jag blir upprörd. Antingen säger jag upp mig så fort det bara går efter denna misär, söker nytt. Eller tar jag tjänstledigt och börjar plugga eller blir jag PÅ SMÄLLEN!!
Det måste på något sätt gå att dela upp julafton så alla får det? så är det väl på alla andra ställen. Jag skiter väl i om det är ett rullande schema och det hamnar på vem det hamnar på. Det är 3 personer i min grupp som aldrig har hft julafton medans dom har jobbat där. Näe jag ska banne mig ringa chefen, till nästa år ska det bli någon ändring

Ve och fasa, hejdå

PS: Detta är inte riktat mot den andra personen som har tagit ledigt, det är riktat mot systemet OCH, man får faktist vara missnöjd, jag får det

Hallå bloggen!

Nu känner jag att det här med bloggen håller på barka åt fel håll.
Om sanningen ska fram så finns det varken tid eller lust att sitta och glo framför datorn när det finns så sjukt mycket annat som måste göras.
Det är helt enkelt för fullspäckat för att hinna med. Tycker synd om dom tappra stackarna som kikar in här varje dag utan att finna någon som helst tillstymmelse till uppdatering. Men när stressen är över ,lägenheten är färdig renoverad, vi är flyttade och klara så lovar jag att det blir bilder och annat roligt.
Men tills dess så kommer det bli lugnt so en filbunke här

Åh mats melin på tv nu, ica´s praktikant.
Sådan uppståndelse bara för att han har downs, snork.

Nåväl, håll ut och önska mig lycka till inför sista rycket för nu är det inte så mycket kvaaaaaar!(låter som peter jihde, )

Trådlöst

Trådlöst ALLT!
Förstå så skönt att slippa dom där eländiga sladdarna som bara är fula och ivägen. Hur får man en sladd att passa in i ett rum utan att behöva gömma den på något smart sätt? Hur man än gör så lyckas man ändå stöta på en och en annan ändå
Därför röstar jag på att allt ska vara trådlöst.
Skulle det inte vara så dyrt att fixa så skulle jag inte tveka en sekund. Tills dess så får cicka som är expert på att spika undan sladdar på dom mest makabra sätten fortsätta med det.
Men ändå vill jag helhjärtat välkomna dagens nymodigheter..

Trådlöst ska det vara

Första gången

Igårkväll lagade jag och cicka en bangin fredags måltid i våran nya lägenhet. Alltså själva denna gång, vi har faktist käkat där tidigare men aldrig bara vi, vi som ska bo där. Dock svårt att koppla av helt då det alltid finns små saker som måste justeras.
Jag är helt kär i våran ismaskin, höhö, ja det är sant!
Nåväl, det var hel mysigt iaf. Känns lite bittert att jag jobbar helg och har därför ingen möglighet att hjälpa till men det lär ju inte vara färdigt efter helgen ändå så.

Näe hej och hå, det snöar ute och är ljust, så himla bra
Ska ta och styra upp någon slags lunch utan redskap. Vi hörs då

B

Sitter och kollar på EMA´s på mtv och såg Beyonce uppträda. GAAH!
Hur kan denna kvinna vara så snygg, om jag fick välja vem jag ville se ut som skulle det utan någon som helst tvekan vara hon. Det är inte ens kul!Nu är det U2 som uppträder. Hur man än vrider och vänder på dom så är dom alltid bra
Hejsvej

Lilla knytet

ursäkta allt brus, jag och kameran ville inte samarbeta därav det jätte höga iso´t
förutom det är jag ett lennox fan.

rösten vill inte komma tillbaka

Det är läskigt det här med att tappa rösten, känner mig som en helt annan person när jag pratar,
cicka säger att jag låter som sanna bråding och hennes röst är under all kritik.
Kan denna förkylning bara gå över?

Inte riktigt läge

Oj vad jag inte har haft tid att blogga den senaste veckan, det har verkligen varit fullt upp gånger en miljard.
Åkte ju till maciel i veckan och träffade min numera favorit bäbis lennox, aaah, jag får typ ryck när jag tänker på honom för han är så jäkla go och bäst bara. Jag känner verkligen bara kärlek för honom, helt sjukt.
Ah det var grymt att vara där iaf men mindre roligt att åka hem. Kommer lägga upp lite bilder sen när jag får tid.
När jag kom hem var det typ jobb och sen fick vi faktist lägenheten. Helgen har endast spenderats där i typ ah 13 timmar i sträck minst.
Det börjar faktist hända grejjor, ni anar inte hur mycket vi har hunnit ändå på typ en helg med tanke på hur det såg ut innan. Och dom som har hjälp oss har varit GULD värda.
Men än är det inte färdigt, inte på långa vägar, jag blev sjuk också så igår blev det lugna puckar minsann.
Äsch nu ska jag försöka packa lite mer grejjor här hemma och städa undan det lilla som finns kvar. Ren och skär MISÄR är det nu.

Känner mig helt bortkopplad från världen denna vecka, jag vet inte vad någon har gjort, vad som har hänt osv, det är inte halv konstig känsla men uppdatera mig.