Njut av den vackra solen

Idag begravs min morfar på andra sidan jordklotet, i tanzania. Idag tar vi farväl av honom i våra hjärtan. Bara en morfar hade man(såklart?), sist jag såg honom var för 9 år sedan. Det gör ont i hjärtat när jag får höra att han ville hinna träffa oss en sista gång, för han visste att det var nära. Trots att det var länge sen så är det här en person som jag har många minnen med, många fina minnen och det är dom jag ska bära med mig.
Oj det var så nära bara, nästa år ville vi ju fara tillbaka, tillbaka till mitt andra hem, dit jag en gång växte upp, stället jag kommer ifrån och nu är han inte kvar där, inget kommer vara som det brukar. Från en dag till en annan förändras så mycket i hjärtat men för mig förändras väldigt lite i vardagen.Denna gång kom döden och knackade på min/våran dörr,det är taskigt att den är så plötslig, döden alltså jag som har klarat mig så bra med att folk jag älskar inte har gått och dött, men nu börjar det påtagligt, vad som helst kan hända.Hur gör man, hur hanterar man sin sorg, jag har ingen aning men denna gång är jag lugn, mamma är också lugn, alla är lugna. Ingen får dö, verkligen ingen
Aj det skrämmer mig och där försvann lugnet igen, jag grips av panik

Önskar att jag hade en bild på min morfar så ni kunde få ta en titt på honom men här just nu har jag inte det, blää det här suger.

Nåväl Vila i frid morfar

Uttorkad

Nu skulle man kunna säga att det är dött här, med vilja denna gång.
Dags för en makeover och kanske till och med dags att bestämma mig för vad bloggen egentligen ska handla om framöver nu är det nämligen fruktansvärt diffust. Jag behöver all hjälp jag kan få!
Hörs när jag känner mig manad att ta tag i det 4 real



hejba
peace

(jag tror att det kommer fortsätta i samma anda, mitt liv i allmänhet och för att göra det hela lite roligare så blir jag bara 110 procent bättre på att ta bilder och ladda upp. Vi gör en klappattack på det)

3D

Igår var jag ida och emma och såg en skräckis i 3D som hette MY BLOODY VALETINE. Persnligen så gillar jag 3D men än så länge är det animerad som är det bästa jag har sett i 3D väg men man får ju grymma glajjor.

Imorse sov jag skit länge och det var skönt (punkt?)
Nu håller jag på fixa lunch sen blir det en sväng på gymmet, peace out

Han klarade det minsann.

Jeff tog studenten
Här kommer några bilder, har ej hunnit kolla igenom alla ännu







Någon var dragen, vem?

Spontant + Student

Igår enades jag och ida om att vi skulle ta en helkväll på en uteservering och unna oss lite dryck nu när man har fått några små kronor tillbaka på skatten, (vissa mer än andra jag nämner inga namn). Vi ringde dit emelie som också kände för att vara spontan och spendera nå små pengar utan att ha dåligt samvete för bröllops budjeten. Där satt vi och snackade skit och hade det himla trevligt. Eftersom att cicka skulle bli sen att hämta mig drog vi till ida och sa adjöken till emelie som var nöjd för kvällen. Jag och ida pratade om allta som har med relationer att göra vilket var väldigt intressant.
Till slut när klockan var 1 och jag hade stannat längre än jag skulle så kom min skjuts och där satt det en och en annan berusdad själ. Andreas som åkte med hem till vby är typ världens roligaste och jag pinkade nästan ner mig av skratt.Kort sagt så kom vi isäng strax efter kring halv 3, huvva.
En helg trevlig kväll iaf och idag har jag lite huvudvärk men jag är nyduschad och har gjort klart jeffs plakat för idag tar han studenten min lillebror

SJUNG OM STUNDENTENS LYCKLIGA DAR
det har vi sjungit nu på morgonen och kommit ihåg hur våran student var och hur länge sen det faktist var, ännu en gång får man en smärre chock av hur snabbt tiden går.

Näe, på med vattenfast mascara ifall att man skulle råka bli lite blödig. Hörs snart

Lucky lucky

Min Lördag kväll i bilder


Maciel var fin i sitt hippie band


tönt som vanligt


Narin var och hälsade på också


Heja sverige, alla samlade(cicka ej nöjd)

midnatt

Vad gjorde ni vid midnatt? Vi bakade en kladdkaka och den var supergod, alla var så fruktansvärt mätta men en liten bit kladdkaka går alltid ner. Helt sjukt vad man kan äta mycket ibland. Jag cicka, maciel, rico och narin tryckte i oss sjukt mycket. 1600 g köttfärs (narin gjorde köttfärs på spett även kallat Siskebab sjukt gott), grillat kött, chorizo, sallad, bea, potatisklyftor och allt tog slut, glupsk som man är.Inatt hade jag som lite ont i magen det var inte coolt.
Nåväl, det kom en morgondag också och den har bestått av att tvätta siba igen, promenerat, klippt gräs och snart ska vi käka middag och sen ska jag på ett body pump pass minsann. Svettas är bra har jag hört. Nu har jag inget annat intressant att skriva, hur har eran helg varit btw?

(jag tog lite bilder inatt men dom kommer imorgon)

Goodmorningsweden!!

Hallelåja, idag är det sveriges nationaldag det är den 6/6 och i v-by har det haglat på morgonen.
Mitt beslut om att åka en snabbis utomlands börjar bli så påtaglig dagar som denna. Äsch, ikväll blir det fotboll med rico, maciel och narin, shooo!!


Möhippa och bal

I veckan har jag hunnit med en del faktist, i onsdags var det en möhippa planerad för emelie, riktigt roligt och så hon såg ut när vi överraskade henne kommer jag aldrig att glömma, stackaren fick visa sig inför den stora folkmassan på vårruset, synd att vi inte hann haffa tag i peter siepen(stavas det så?) som var där för det hade kunnat leda till något mer pinsamt, nåväl kvällen blev lyckad och igår var det då dags för jeffs bal, han var jätte fin som vanligt min lillebror. Vi tog lite kort och körde sedan i dom till stan i vårat åk :)
Jag fick ett sms halv åtta imorse av honom och då hade han inte ens lagt sig, jag känner mig gammal som aldrig ens kommer mig för att efterfesta, usch!



Annars har jag varit och gymmat och känner mig tråkigt nöjd även fast det tog halva dagen innan jag ens tog på mig något annat än mina p-jays och nu ska jag fortsätta smälta maten, det blev eftermarinerad fläskfile, grymt gott

En naggande god middag

Idag fick jag besök av min kära ida som var i trakterna, hon har inte varit här på evigheter så det var roligt.
Jag och cicka plockade bot vinter jackorna, eller nä dom ligger på golvet i hallen men dom är nerplockade från hyllan och det är ju ett steg på vägen. Ett plötsligt infall gjorde att vi åkte in till stan och jag unnande mig ett par jeans på D&D, höhö jag är glad och sen mötte vi upp rico och maciel på olles där vi satt ute och käkade en god middag och snackade bort tiden.
Nu är vi hemma igen och jag väntar på att jeff ska ringa för jag ska hjälpa honom att färga håret inför hans bal. Tjohej

Ögonbindel

I lördags fick jag nog, jag visste att jag inte skulle kunna sova en blund på jobbet för solen lyser rakt in extremt tidigt och jag har blivit så arg varenda sommar då jag har kommit hem efter ett långt helgpass och inte sovit en blund så det slutade med att jag vart tvungen att jaga en ögonbindel på stan. Det visade sig att jag va långt ifrån den enda som hade råkat ut för samma situation för det var fan rensat överjävla allt (åtminstone på dom ställena jag hade tid att leta på). Lagerhaus fick bli slutstationen, frågade vänligt efter hjälp för jag orkar aldrig leta själv i onödan och hon tog ledning

-Ja, det är ju dom här vi har
Innan jag berättar mer så var min tanke att köpa vanliga svarta typ flygplansmodellen utan tjaffs.
Denna kvinna plockar fram ett par svarta med lurv på som det med röd text står något konstigt jag inte ville lägga på minnet.
- Eh mh, ni har inga andra alternativ?
-Jo alltså vi har likadana andra fast i rosa
- Ah men gud, precis vad jag letade efter (not)

Jag blundande och tog ett par svarta och tröstade mig själv med att ingen ska behöva sen dom, inte ens jag för dom ska ju trots ligga och vila på mina ögonlock. När jag kom hem tittade jag hastigt på dom och trodde att det stod retarding, fast som tur var står det recharging, as töntigt men nu har jag lyckats sova jätte bra 2 nätter på rad, det var värt det alla gånger så ut och köp ögonbindel eller 2