Pust

Helgen har varit varm och jag har varit tung i huvudet, min teori är att jag möjligen är pollen allergiker men nog om det. Jobbat har jag gjort och nu har jag varit fri i några timmar för att imorgonbitti kliva på ett till pass och sen är jag ledig en dag, Yeeey, balen på torsdag och därefter ledig i 3 dagar.
Pust, pust pust, jag är helt slut nu

Change of plans

Tanken var att vi skulle in till stan och parta lite men mitt huvud sprängs snart så det blev avslag på det. Jag som var ambitiös och drog till stan för att hitta något att ha på mig, tur att jag inte hittade nått för det hade inte varit värt det i nuläget.
Så i slutändan blev det tv tittar kväll med film och gosaker. Blöö jag har ändå dåligt samvete det suger.
Jag får återgälda, puss

jag förvarnade

Jahapp som alla säkert redan föstod så funkade inte det här med att plantera denna gång heller. Svärmor kom hit en dag och döds förklarade mina morötter och rödbetor, inte nog med det, kommer ni ihåg olivträdet som kunde leva upp till 2000 år? ah den var läskigt nära på att kolavippa den med.
Men icke förty icke förty, jag gav inte upp utan har gett mig fan på att få något att växa färdigt så både jag och cicka gick ut till landet som egentligen tillhör våran hyresvärd men som vi nu sköter om. Rensade ogräs, körde till ica och köpte lite nya frön och planterade dom. Har vi tur så blir det lite jordgubbar som fanns kvar sen förra året också. Håll tummarna för all del
Ett nytt försök har härmed inletts

Tandställning?

Oja, jag har lite bekymmer med mina tänder och måste fixa tandställning, fan att jag aldrig fick någon förfrågan om den när jag var yngre. Men än är det inte försent, grymt fult men inte försent. Min bror har skit fina, raka vita tänder efter tandställning och hans såg förjävliga ut innan så det finns ju hopp för mig också då antar jag.

Aja, har varit och gymmat nu på morgonen och det var faktist riktigt skönt. Ännu skönare att göra bort det så tidigt som möjligt för på kvällen är man oftast bara trött och det är en hel del folk å grymmet också. Gillar man att träna utan folk som glor å en så är förmiddagen en jätte bra grej
Huvva jag börjar jobba om en timme så jag ska kuta in i duschen och sen typ dra

Fotade för någon vecka sen och här är ett litet smakprov




Later

Pictures of you




Haaaaaallå!
Hemma igen och ett par pilot brillor rikare samt leopard strumpbyxor, kan bli intressant

Jippie!

Äntligen tog både jag och christoffer tag i oss själva igår och köpte ett gymkort var. Ska definitivt satsa på att bli lite starkare, insåg efter ett yoga pass med jobbet att mina muskler verkligen har förtvinat. Så igår skrev jag snabbt upp mig på ett body pump pass och idag har jag värk i precis alla kroppsdelar men det är grymt skönt också.

Åh just det, för typ en vecka sen var jag med brudarna på iksu och lirade lite beach, har inte rört boll på ett år men det var faktist riktigt roligt och jag saknar det faktist lite, så hösten ser oviss ut just nu. Jag som både vill dansa och spela volleyboll.
Äsch, nu ska vi handla mat på maxi. (Det är roligare att handla på andra ställen ibland).

Peace

Nästa problem

När ett problem försvinner så uppstår ju ett annat, självklart (vad annars).
Nu kan jag blogga igen och kolla min hotmail men icket se mina bilder?? varför? Någonting är ju fel och det går inte att hitta vad det är. Innan jag utbrast i gråt över att alla mina miljoners bilder var borta så kom jag på att jag hade dom på en annan hårddisk PHEEEW!
Hade alla bilder varit borta hade jag aldrig förlåtit mig själv för det skulle isf vara andra gången i mitt liv. Alla bilder från gymnasie tiden är typ puts väck och det ger mig mardrömmar fortfarande. Därför ska jag verkligen ta tag i detta och försöka framkalla, det är dyrt men det kommer vara värt det om 30 år.

Men men
Bloggen är igång i alla fall vilket betyder att jag slipper få en utskällning av maciel varenda gång jag träffar henne. Super!


Hörs snart igen

3 år senare

Heeeej! Oj vad jag har saknat att blogga men det funkar fortfarande inte på våran dator på obestämd tid. Cicka ska försöka fixa det. Jag har mycket på hjärtat och många bilder att visa också. Ge inte upp hoppet utan titta in då och då för att se om jag har lyckats få igång skiten.
Det är skumt för jag kommer in på min sida men inläggs rutan finns inte, är det någon annan än jag som har det problemet?(Syrs ljud) Återkommer så snabbt jag kan som sagt

Peace

Tradition

Sitter och lyssnar på en låt som heter tradition och slängs snabbt tillbaka till förra sommaren. Den påminner mig om så roliga äventyr och tider speciellt när vi tog vårat pick och pack med rico och maciel och åkte till stugan, drack vin, grillade, spelade spel, åkte båt, gick på sanddynorna. Livet är bra ibland




Sommaren harinte riktigt börjat men jag längtar redan till nya upplevelser och fler minnen som jag senare kan titta tillbaka på. FETT!

shoo!!

Härlig dag minsann! Jag och maciel tog oss en sväng till stan för att käka lunch, kinamat i stora lass mjummie. Sen fynfade vi massa små kraffs, sånt som man oftast tycker är jobbigt att köpa men som var extra roligt idag. Fett!
Kom hem med ännu mer te från tehörnan, idag blev det sömntuta igen och ett nytt rött te som heter serengeti som är en national park i tanzania som jag har varit på, sett lejon och alla exotiska djur man ser på tv. Har inte smakat på det ännu men det luktade sinnesjukt gott.

Nu har jag smällt i mig en massa hemmagjord köttfärssoppa och snart bär det av på en cykel tur som christoffer har tjatat om. Wish me luck


recap

Helgen har varit mycket bra. I lördags åkte vi ut till stugan där vi mötte upp svärisarna, lite små kallt men det gick jätte bra, vi grillade hamburgare, såg robinson, käkade chokladfromage, drack whisky (inte jag dock) och såg någon film på ettan som jag inte kom ihåg vad den hette. Gosch! jag älskar verkligen stuglivet, morgonen efter sken solen och det var näst intill varmt. Käkade frulle, mös till en film, lunch och sedan hem. Redan nu vill jag tillbaka, blir desto roligare när det är riktigt varmt där ute vid havet :)


När vi kom hem så snöade det, hm intressant. Maciel kom och hämtade mig för att sedan bege oss till simone för där vankades grillning. Mumma!!
Vi åt i ty 5 timmar i sträck, jag är fortfarande mätt.
Helgen har gått så sjuktligt fort, det är redan måndag lixom!

grönt

gräset är grönt nu ser jag,
igår var jag tillbaka på vårdcentralen för att kolla upp om jag behövde ta sprutan och gissa om jag vart glad. JAG SLIPPER, inga sömnlösa nätter pga detta inte. Me so happy!!


grey day

Inte taggad på super mycket idag nej. Kanske blir det en sväng till stugan ikväll, vore mysigt att inte vara i vby för en gångs skull. Då kan jag passa på att fota en massa också.
Föresten, min rödbetor och morötter blommar, så här stora har rödbetsspröten blivit



Jag är mäkta stolt, och igår märkte jag att dom lutar mot fönstret och när jag vände på dom bytte dom håll.Cool( IQ test , haha)
Äsch, klockan är bara elva och jag tänker redan på mat, får lugna mig en stund. Har verkligen märkt hur min mage är inställd på att äta vissa tider, ganska jobbigt för jag blir fruktansvärt grinig om jag måste vänta för länge.

Tjing

giftermål

Inatt drömde jag att jag gifte mig, helskumt verkligen. Det var sinnesjukt mycket folk och jag hade en skit fin klänning, cicka var fin och allt var perfekt, folk dansade för oss och vi sjöng på scen och jag var trött när pastorn snackade, somnade till slut och fick verkligen inte upp ögonen (panik).
Vips var vi man och hustru och när vi väl kom ut i kyrkan så kastasdes ris från alla håll och kanter, fick ris i ögonen och i alla möjliga konstiga ställen, jätte skumt och där ute stod militären, haha
Undrar hur ens riktiga giftermål kommer se ut, bergis inte som i drömmen men coolt

seg, trött?lat?sjuk?

Ah denna dag har varit otroligt seg. Måste vaa något som inte stämmer i min kropp, är helt slut men jag sover bra och imorse vaknade jag inte förens halv 10 så det kan inte bero på sömnen.
Tänk om det är från sprutan jag tog igår? haha det var ju en upplevelse för sig. Så rädd som jag faktist är för sprutor fick jag lov att ringa christoffer som blev tvingad att följa med mig, väl där så började jag typ kallsvettas så fort hon sa "följ med mig". Hon tog fram nålen och jag började hyperentiler, "Nä, du behöver inte hyperventiler". Jag försökte förklara hur nålrädd jag var men det verkade inte gå fram för hon viftade den där nålen hejvilt omkring mig. Skulle christoffer berätta den historia skulle den kanske inte vara likadan men det var jobbigt, när hon stack och sprutade in den där vätskan ville jag dö, jag är rädd för smärta, fruktansvärt rädd aj aj, det sprängdes och sen var det över. PUST!
Näe vi kan konstatera att nålar och smärta inte är min grej, alls och jag borde aldrig behöva utsättas för något av dom.

Oj! Idag ska jag unna mig glass, endast för att jag tycker synd om mig själv, älskar glass och glass älskar mig
Äsch


Det här är verkligen min favorit

så kan det gå

Åh måndag, det måste ju innebära nya tag. Det får det lov att göra denna vecka åtminstone.
Helgen däremot har varit trevlig. I lördags var det födelsedags firande hos ida och igår hängde jag med emelie.
Inte fy skam att vara lång ledig, skönt, har nästan hunnit vila upp mig.


(jag har blivit så dålig på att ta mycket bilder)
I veckan ska jag ta TBC sprutan, eller iaf kolla om jag inte redan har den. Ah undrar hur det ska gå, det finns ingen som är så nål rädd som jag, kan inte ens ta ett stick i fingret. Inte coolt men jag får tänka på annat eh typ att det inte är lika farligt som att faktist få TBC

Undrar om jag faktist ska försöka ta mig ut på en promenad, var typ en vecka sen och då var jag så här nöjd


fortsättning tors

Ja, då kan man undra, hur slutade valborg?
Jag fick avlösning, yeeeey. Mucho happy sandra. Svidade om, åkte buss med christoffer in till stan, drog på teg och hade en härlig kväll.



Herrå

1 Maj

Det var minsann en händelsrik dag. Vaknade inte pigg för fem öre men solen sken så det var bara att ta tag i sig själv. Vi bestämde oss för att vara flitiga så vi for ner på strandgatan och lånade transportern för nya upptäckter i stan.
Vårn nya idé är ju nu att bygga en garderobsliknande grej i sovrummet så k-rauta var ju det som gällde.
Stannade en sväng på blomsterlandet och fick med mig ett fint olivträd som kan leva upp till 2000 år. Åh det här kan jag knappast misslyckas med. (Mina försök till att hålla växter vid  liv fortsätter ännu) Sedan blev jag sugen på att plantera så mörötter och rödbetor blev det också.


Fortsättning följer på dessa

Summa kardemumma blev att vi sågade till virket som christoffer ska börja sätta ihop idag och sådde fröna som synes. Jag är så nöjd så nöjd.

Grattis till Ida som fyllde 21 på 1 Maj också