back in the days

Idag fick jag någon konstig impuls av att gå in på hammarskolans hemsida och kolla in lite gamla bilder, haha och visst fick jag mig en skrattomgång oh yes i did. Liten som man var och stor som man trodde sig vara, äsch va fånigt, men det känns som igår, haha fruktansvärt








men ack så underhållande,

39 grader +

Min frånvaro kan bland annat bero på min oerhört påfrestande "influensa" och då tänker ju ni såklart direkt svininfluensa. Lite trött är jag på att man inte ens kan vara ordentligt förkyld och ha feber utan att folk och en själv ska behöva oroa sig för den på tok för uppblåsta svinflunnsan. Jag kan härmed säga att jag inte har den, mina sympton tyder på annat, tacka vet jag sjukvårdsupplysningen. Min panik över att behöva åka in och bli stucken av nålar fick pysa tack och lov.
Idag mår jag ättre och sämre, ingen plågsam halssmärta och då skämtar jag inte när jag säga att jag har svalt knivar och rakbland och undvikit att förtära någon slags mat vilket helt klat har gett utslag det också med diverse nästan svim attacker.
Äsch det är inte värre än att jag faktist tycker synd om mig själv, jag som alltid skryter om att jag inte har varit sjuk sen usa som snart är ett år sen men jag är fortfrande stolt.

Emellan sömn och hosta så är jag arg över att hm katalogen inte har kommit till mig, alla har ju trots allt fått den, snark

Nej jag missar mitt favorit program halv åtta hos mig, tjing



brännhet himmel i övik för ett par veckor sedan

stugmys

Som sagt så har vi varit i stugan och mer eller mindre inte gjort ett skit, bara tagit det lugnt. Ätit gomaten, druckit vin, löst korsord, promenerat, myst, stug göra enligt mig. Faktum är att dom flesta som äger stuga inte verkar hinna vila och göra sånt som vi passade på att göra utan det verkar vara nya projekt dag ut och dag in, man ska bygga och kippa gräs och plantera och få nya tankar och idéer om man vad ska göra där näst. Själv har jag insett att det nog någon gång i framtiden kommer bli en stugägare, helst vid havet för det har ju visat sig vara en helylle grej.

Vi var ute och gick och som vanligt så tog man sig ett tillfälle att fota blommor, det blir så fina färger


Om man ändå kunde blomsorterna
behöver inte ursäkta mig vid det här laget

Men på tal om att fota så dog jag lite igår när en kamera hittade mig och nu måste jag köpa den
Fan!!!

I tv rutan

Igår på halv åtta hos mig (mat programmet som går på fyran) fick jag syn på en tjej som vid närmare eftertanke skulle kunna vara min syster, eller en dubbelgångare. Läskigt när man faktist upptäcker att det finns människor som är grymt lika en själv, finns säkert någon som ser på pricken ut som jag någonstans i världen,eller har funnits.
Cicka ringde mig från jobbet här om dagen och berättade att det var en tjej som kom in i butiken som han var tvungen att dubbel kolla om det var jag eller inte? eh skum grej.
Näe se halv åtta hos mig ikväll och bilda en egen uppfattning för er som känner mig och vet hur jag ser ut i olika vinklar, haha

adjöken

En sån där dag

En sån dag då man vaknar strax efter tio av att det kliar på benen som ba den efter alla myggbett från stugan. Troligtvis så var ovanligt giftiga mygg för betten är stora och svullna, allergisk? Sedan blev det brottom ner till tvättstugan efter att det slog mig att tvätten har legat i tvättmaskin hela natten, oansvarigt? Till frukost blev det inget, brist på saker i kylen, till lunch slängdes det ihop en pepparsalami omelett, smaskigt värre. Kröp sedan ner i soffan och slängde på en film, såg att det blåste ute och behövde då inte ha dåligt samvete för att dagen spenderades inomhus. Efter det hoppade jag in i duschen och duschade läääänge, alldeles skrynklig. Smörde in mig med viktoria secret body lotion som jag fick i "sommar present" av svärmor igår så nu luktar jag godis godis
Nu sitter man här och lyssnar på Kings of leon - sex on fire, helt underbar.
Snart barkas det av till jobbet,

I tisdags hade jag och ida "konversera så tar jag kort" moment




puss

slut

Nu får dessa 3 jobbiga veckor gå fort som fan så jg får semester igen, stockholm och coldplay väntar ju för fasiken.
Varit i stugn sen i torsdags, skit mysigt, vill också ha stuga. Hm kanske ska börja med lägenhet eller typ hus haha

3 veckor går fort eller hur? snälla

känner hur hjärtat slår

Med gråten i halsen är beslutet i princip taget om att omplacera siba. Ni fattar inte, 6 år med den här lilla grisen.Idag badade jag honom vilket han hatar, när jag skulle torka honom så smög han upp i min famn, jag virade handduken runt honom och han grymtade medans jag torkade honom, ont i hjärtat aj.Hur lämnar man bort en familje medlem?
Åh ja kommer aldrig förlåta mig själv men det gäller att inte vara ego, han kommer få det bättre. Hoppas vi hittar en bra familj nu, det återstår att se



Mitt troll

träna kanske?

Det märks att jag inte har tränat på evigheter, har träningsvärk från i lördags då jag och cicka var tvungna att gå hem vid 3 tiden, ååh det var långt. Får ångest när jag tänker på det, men det gjorde vi bra och däckade 3 sekunder senare.
Ida den lilla råttan hittade en cykel på vägen som hon "lånade".
Nåväl, vännäs dagarna var lyckat as usual, jag har svin roligt och har jätte mycket flumm bilder som jag som vanligt måste ta tag i. Igår fick vi besök och jocke och carro, skit trevligt jag menar det hade man inte kunnat tro dagen innan :)
Semester en vecka till och jag njuter, så skönt att kliva upp elva utan att bry sig, vädret suger ändå.
Hade köpt toning som jag skulle kirra idag men såg att det var färgning och det vill jag ej ha så nu måste jag tillbaka till ica och köpa nytt. annars då? eeeeey, det är höst snart

(oj jag har inte läst igenom detta inlägg)
peace peeps

s to the emester

eeey, home again
Ja efter en vecka är vi på hemmaplan igen. vädret har ju varit under ll kritik trots att vi faktist har kommit undan regnet som tydligen har varit här upp men värmen har vi inte kännt av och jag som bara hade packat med sommarklänningar, shorts och små skor. Äsch jag har inte blivit sjuk än om det var farligt nära. Vi har varit i leksand och ätit hockeybullar bland annat, för er som inte har smakat har verkligen missat nått, cicka trodde att jag överdrev men ack nej.
Var en sväng i gävle, valbo,sundsvall och övik. Fett nu har man gjort bort ikea men guuud så mycket snyggt det finns, jag blir typp tårögd. Nåväl mestadels av tiden har vi spenderat i bilen men vi har haft det mysigt och verkligen tagit det lugnt och jag har hört att det är det semestern är till för.
Juste bröllop har vi varit på, lyckat är ordet.

Eh jag vet inte vad jag ska skriva, jo att det är vännäsdagarna i helgen, haha det ska bli spännande.
Tror att jag sätter punkt här va



hörs då

Ingen blockerar vägen

Om allt går som planerat så kommer jag vara vara i södra sverige tills på fredag, jag är överlycklig att få slippa norrland ett tag och dessutom över att jag har semester, yiihaa
Imorgon ska vi på bröllop, våra kära vänner emelie och kristoffer ska gifta sig och jag är nervös, bäst att packa ner en näsduk eller nått.
Vi kommer bo i pappas mini veckolägenhet  i övik sen kommer vi åka vidare till dalarna och därefter är en dimma, haha. Får se vart vi hamnar helt enkelt.




Adjöken